Over ons

ZorgPunt, aangenaam!

Wij zijn ZorgPunt, een platform voor de zorg en door de zorg. We helpen gepassioneerde zorgverleners zichzelf te ontwikkelen, als ondernemer én als zorgprofessional. Samen verbeteren en borgen we de kwaliteit van de zorg, terwijl we jou de ruimte geven om te doen wat jij graag wilt doen: zorg verlenen.

Waarom ZorgPunt?

De zorg verandert doorlopend. Inhoudelijk, maar ook op administratief gebied. Aangepaste wet- en regelgevingen spelen hierin een grote rol. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn, bijvoorbeeld voor ZZP’ers en kleinere organisaties die gewoon goede zorg willen verlenen. Sterker nog, we begrijpen dat je hierin wel wat hulp bij kunt gebruiken. Want alle administratieve processen, declaraties, communicatie- en veiligheidseisen stonden misschien niet op je radar toen je besloot ondernemer in de zorg te worden. Laat staan dat jij je er dag in, dag uit mee bezig wilt houden.

ZorgPunt is het antwoord op de vraag van veel ondernemers in de zorg. Enerzijds zien we er namens de overheid op toe dat de kwaliteit van de zorg wordt gewaarborgd, anderzijds helpen we je verder als ondernemer én als zorgverlener. Daarvoor ontwikkelden we verschillende pakketten die aansluiten op concrete vragen van zorgverleners uit de praktijk.

Ontdek de pakketten

Leer ons beter kennen

Wil je ons beter leren kennen? Dat kan. Via onderstaande button neem je contact met ons op. Je kunt een vraag stellen, je inschrijven of gewoon een fijn gesprek aanvragen waarin we je graag vertellen wat we precies voor je kunnen betekenen. We leren je graag kennen!

Leer ons beter kennen